Lamellgardiner – det solklara valet för stora fönsterpartier!

När det kommer till att välja gardiner till större fönster kan det vara ett klokt val att välja lamellgardiner. Lamellgardiner är både ett elegant och smart val till dina fönster. Tack vare sin konstruktion kan de användas till många kreativa lösningar och dessutom motoriseras. De skapar en effektiv solavskärmning samtidigt som de ger en behaglig ljusmiljö.

Här kan du få mer information om Sunoffs lamellgardiner

Lamellgardiner för stora glaspartier

Lamellgardiner är ett val som passar extra bra i stora glaspartier där stora mängder solljus gör att temperaturen snabbt stiger. Med lamellgardiner kan man även reglera själv hur mycket ljus som ska släppas in genom att vinkla lamellerna. Lamellgardiner kan även användas som en stilren rumsavdelare, insynsskydd eller en stilren inredningsdetalj istället för gardiner.

Välja färg på lamellgardiner

Att välja färg och väv på sina lamellgardiner kan göra stor skillnad i vilket rum som helst. Dels för inredningens skull men också vilken effekt man vill åstadkomma. Effekten du får ut av dina lamellgardiner beror till stor del på vilken väv du väljer. Det finns flera olika typer av vävar och alla har sina fördelar. Därför kan det vara bra att ta reda på vilken effekt man är ute efter – om det är mörkläggning eller avskärmning.

Anpassa lamellgardiner efter dina behov

På marknaden finns det flera butikskedjor som kan måttanpassa lamellgardiner. Detta är ofta det bättre valet eftersom att måttanpassade lamellgardiner ofta ser bättre ut när produkten är utformad efter fönstrets storlek. Att anpassa sin egen lamellgardin minskar också risk för att det uppstår glipor mellan gardinerna vilket säkerställer att mindre ljus släpps igenom.

Sunoff – specialister på lamellgardiner

Sunoff är Sveriges ledande butikskedja för solavskärmning och har flera års erfarenhet av solskydd. När du besöker Sunoff får du hjälp att hitta den gardin och väv som passar dina behov bäst. Du kan även uppleva och jämföra olika vävar för att hitta den som passar dig bäst.